Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämtad ur vår verklighet....


Skiljas

Han frågade
bor du med honom
när ni är på kurs

Hon teg

Han frågade
bor ni i
dubbelrum

Hon fräste
det har du inte
med att göra

Han sa
jo det har jag
jag betalar

Hon teg

Han sa
ska vi fortsätta ihop
måste vi gå på samtal

Hon teg

Han sa
om vi inte ska
dela på oss
måste vi reda upp....

Hon sa
det har jag
inget som helst
intresse av

Han gick

Hon förlät honom aldrig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-08-22 08:24



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så naket och rakt av. Slutet blir abrupt. Mkt. Bra.
2007-08-22

  © anakreon VIP
Men, nog spände hon väl bågen
en aning för hårt?!
Carl-Erik
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP