Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

centrum av universum

jag
runt mig cirklar solen
stjärnorna
planeter av olika slag

jag andas lugnt
min puls följer universums
sega slag
jag flyter

Därför
när smärtan kommer
är den värst
för mig

därför
när sorgen kommer
är den förödande
för mig

därför
när mörkret kommer
blir det totalt svart
för mig

därför
när solen går ner
slutar andetagen
för mig




Fri vers av Xena
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena