Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i din vilja finns inget annat än kärlek

 

din hand

mot min runda linje

 

repet runt mina handleder

 

greppet om mitt hår

 

ögon bindel

 

din andning

mot min hud

 

dina rörelser

i rummet

 

min kärleksfulla

ödmjukhet 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 633 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-22 08:28



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert om rundade linjer ... andningar i rörelsen och smekningen över håret... ... eller greppet...
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma