Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågeställningar saknas inte idag heller....


Domslut och lydnad


I denna vårdnadstvist
tilldömer jag vårdnaden
att fördelas enligt följande

sa domaren inte
eftersom det inte var
någon vårdnadstvist

ej heller skrivna
avtal om
pappans umgängesrätt

jag-gör-som-jag-vill-kvinnan
gjorde som
hon ville

Barnens pappa
var en klok sort
ville inte bråka

var rädd om
sina barn
och kom till korta

Barnen lyder
mammas minsta
vink även som vuxna

kommer de aldrig ur
hennes grepp
ledbanden

sitter där
istället för
kärleken de skulle haft

letar de ständigt
efter bekräftelse och
får den när de lyder




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 10:38



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
det är hemskt när sånt förekommer band av bekräftelse istället för band av kärlek det ena stryps det andra ger vingar!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP