Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade vän

 

Stående vid din kista

dina ord jag hörde

inte längre rädd

våga ta språnget

 

Toner av ljuva strängar

en gitarr av alm

tårar av sorg

fyller denna sal

 

Med rosen på din kista

minnen seglar förbi

gudomligheten

sveper in

 

Ekon av dina ord

jag finner ro

sällsynt

mod

 

Minnen av svunna år

jag lovade dina ord

berör moder

jord

 

Kan upplevas som dåraktigt

ditt liv var inget spel

bara ditt livs

lek

 

Som barn du bar mig

i din hand

som död jag höll dig

intill min

famn

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 905 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-22 11:45



Bookmark and Share


  Just Emotions
Så vackert!! stor applåd*
2007-09-18

  Masken
Väldigt vackert skrivet! Sista versen oslagbar.
2007-09-12

  VITRIOL
Vackert och vemodigt. Öppnar hjärtat så enkelt, bara för en älskad vän. Grattis till läsvärt :)
2007-08-24

  prinscess VIP
vemodigt vackert
2007-08-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så sorgset men så otroligt vackert skrivet!
2007-08-24

  PPQ
gratttis till läsvärt
2007-08-24

  drakbruden VIP
\"Som barn du bar mig
i din hand
som död jag höll dig
intill min
famn\"
Mycket vackert och berörande på djupet!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius