Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer en frihetskänsla över mig. Ibland.


Tack poeter.se

FRIHETEN

...finns inte

man får
skapa sig
ett frihetshörn

i sin egen värld
får man maka undan
annat bråte så att det
finns plats för frihetsvrån

kanske ett helt rum om man
har plats och behöver det men
det kan räcka gott och väl med en
alldeles egen liten vrå bara mina egna
tankar och känslor får plats därinne och

................den vrån öppnade en hel värld av frihet för mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-22 13:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Känns underbar. Härlig känsla.
2007-08-22

  hero40
Mycket fina och sanna ord!
2007-08-22

  Rachel Roth
tack själv Ulla, du tillför oss så mycket samtidigt
2007-08-22

    Maria Malm
Underbart skrivet, så sant..
2007-08-22

  * Ammi *
javisst är det så.. en vrå, ord, tankar, vänner och lite \"skyffla undan allt annat\", en stund då och då.

tack själv Ulla, för att du delar med dig!
2007-08-22

  © anakreon VIP
Applåd!
Carl-Erik
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP