Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten promenad igår i västerbottensskogen


Oro








Jag älskar dig vännen!

Du älskar mig,

vännen



Vår oro är det som övertygar mig



min oro
din oro
vår oro




Fri vers av Albert
Läst 915 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-07 12:50



Bookmark and Share


  ordterroristen
vår oro är det som övertygar mig, underbar strof det där verkligen.
2007-11-11

  aftermath
instämmer i Sunnanvinds beskrivning i kommentaren nedan
2007-10-11

  Agnes
Vår oro, skrev du.


Sommar oro
Höst oro
Vinter oro
Orange m oro t

...ibland måste man våga hoppa! Flyg och njut!
2007-10-09

  MonaLisa
Orden älskar dej
2007-10-08

  Rosmarin
vilka fina inledningsrader!

kanske är det så att oron måste följa med kärleken, kanske är det så att utan nån oro alls så tappar man också nånting, låter \"hälsan tiga still\". Kanske?

Tänk att du kan vända på nåt så jobbigt som oro och göra det till nåt bra!

fast när jag läser den här tänker jag också att så orolig som jag är så måste jag älska många! :-)
2007-10-08

    Bögen
Oro och kärlek hör ofta samman och det beskriver du enkelt och fint...
2007-10-07

  Sanningsägaren VIP
Tack!
2007-10-07

    sunnanvind
När man är rädda om varann....är man oxå oroliga för varann...
2007-10-07

  Ronny Berk
som om vänskap och kärlek tillsammans vandrar varsamt vackra ... välkända vägar...ja...
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert