Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pekoral anal pekoralning analning

Pekoral vagg (i nal ) sång
ha ha pekoralning galning

ha ha ja det är ju kanske min stil noooooot !!!




Fri vers av ospray
Läst 628 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-27 19:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
fattar inte varför det är så populärt hos tjejsare att få in kukkeliku i baken, och varför det är så intressant för pajsare att borra in kukkelikun i fel ingång...
2008-06-27

  lodjuret/seglare VIP
och själva sången? är det sens moralen?
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray