Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag vill

Jag vill köpa hus med dig

Jag vill köpa katt med dig,
båt, bil och en ny servis

Jag vill göra barn med dig
som vi kan skrika på tillsammans

Jag vill hålla dig i handen,
krama dig, pussa dig, säga du är min

Jag vill bli gammal med dig,
rynkig och dement

Jag vill göra oanständiga saker med dig
sådan man inte ens skriver ned

Jag vill ta lån med dig som vi aldrig någonsin kommer betala av

Jag vill titta på dig när du inte vet att jag tittar

Jag vill känna doften av dig överallt

Jag vill att du ska somna i mitt knä,
kyssa dig med sådär lagom mycket tunga

Jag vill vidröra dina ben med mina i sömnen

Jag vill viska saker i ditt öra när du sover

Jag vill bli arg på dig,
ledsen och glad





Jag vill allt det här med dig
men mest av allt vill jag bara ha dig,
brevid.




Fri vers av LaPetiteRobeNoire
Läst 533 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-22 16:05



Bookmark and Share


  Obnoxious
Jag vill dricka vin med dej och bli fnissigt full
utan alla karlar i hela världen!
Den var fantastisk! :D
Ska vi ge ut en bok bejbi?
2007-08-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
En text,
i full
flyt,
som
livet!
Kul!
2007-08-22

  jeanfredrik
sista raden var definitivt bäst! den sammanfattar alltihop :)
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

LaPetiteRobeNoire
LaPetiteRobeNoire

Mina favoriter
Redan