Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarens sista dag


röda näckrosor
silvervattnets blanka bädd
krusas av frihet




Bunden vers (Haiku) av sara-alice
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-22 17:51



Bookmark and Share


  Quasimodo
En fin liten haiku !!!
2008-08-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2008-03-04

    Issand. VIP
fin! =D
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart