Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen i mina barns ögon

Trött i själen
trött i tanken
bekymmer, bekymmer
väldigt lite på banken

Där finns en avgrund
där finns ett hål
precis bak mina fötter
utan botten, utan mål

Jag borde vända mig om
och ta ett steg
falla fritt
drunkna som en annan feg

Men jag kan inte
jag måste vinna
solen i mina barns ögon
får aldrig försvinna




Fri vers av Nicklasb
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 19:07



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en mycket stark text
om att inte ge upp utan kampen är det som vinner
2007-08-22

  aftermath
gripande slut på en en fin dikt
där saker ställs mot varandra
i en mellanmänsklig vardag
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb