Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

inom mig virvlar en ovisshet
äter sig sakta ut

förankrar mig i en känsla
om stor sårbarhet

jag är: \"jag är\" säger någon
säger han

det totala, allt

men inte tröstar det mig
inte lindrar det mörkret

inte nu, inte då

kanske sen...




Fri vers av apokryf
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 12:46



Bookmark and Share


  DanSan
***************************

Mmm. . . alla dessa tankar som mal
inom oss och gör ont . . .

***************************
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

apokryf
apokryf