Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal slagdänga inspirerade mina tankar och känslor.....


Räkna de lyckliga stunderna blott


Har vi ett specifikt antal lyckliga stunder att bolla med
så har jag förbrukat mina under de 23 år vi fick
tillsammans min underbaring och jag och nu
tror inte jag att det finns någon mer lycka
inga fler lyckliga stunder kvar i min kvot

men jag får nöja mig med minnet
och det finns ju några andra
begrepp som inte heller
är så tokiga och som
man kanske nu får
nöja sig med och
till exempel är

förnöjsamhet
inte tokigt
när man
någon
gång
får

känna den känslan så är den en nåd att stilla bedja om






Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 20:18



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fantastiskt vackert och känslosamt
2007-08-22

  Maria Zena Viklund
mycket bra!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP