Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovissheten

Djupa suckar
klump i magen

ge mig in på nytt vatten?
som kommer
att
bedöva det jag börjar finna

stanna?
inte utvecklas
när nu tiden är inne
för att vara min egna prinsessa?

släppa taget
åka med
följa vattnet
våga

Kan inte livet bara ge mig direkta svar !!!?
varför pina min otålighet?
andas
försöka sova inatt
i morgon kanske mina bekymmer ligger i de förflutnas armar
å min framtid är född




Fri vers av MinnaSofia
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia