Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man lura sig själv till lycka?

Jag testade på idag
att börja le
Le åt livet
ty med ledsna miner blir inget lättare

jag mötte andra leenden
jag mötte glädje

kan man lura sig själv till lycka?
kan mina känslor vända in på rätt väg
genom att envist vända på neg till pos

testa
fortsätt le
världen kommer le tillbaka
spännande å se om sommaren fortsätter storma
eller om hösten blir varm

ty jag är ju glad
men kan inte glädjas

vänd mig i rätt riktning
så jag får visa mitt leende för mitt sanna jag




Fri vers av MinnaSofia
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia