Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden och Jag

sitter här
tyst
ett ljust tänt
det doftar
...väldigt gott

ska öva mig
ska öva mig mycket på detta

komma bort från bruset
informationen som pumpas in i mina öron
intrycken som sprängs in i min kropp

tystnad
har aldrig tänkt på tystnad som en sådan här underbar zon

inte ett ljud i mitt rum
utanför somnar stockholm snart
sorlet börjar dö ut

det är nu man ska bege sig ut på stadens gator
det är nu jag kan ta till mig staden
det är nu jag kan vara lugn
det är nu i denna tystnad allt slutar snurra

tystnad välkommen in i mig
välkommen in

du får stanna
jag bjuder in dig
du gör mitt sinne lugnt




Fri vers av MinnaSofia
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-22 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia