Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlös kamp

 

 

I skydd av mörkret

låter demonerna andas

Ingen ser

ingen hör

När jag gråter

 

Passar mig fint

 

Ingen har nånsin sett mig gråta

tänker inte börja nu

 

I skydd av mörkret

demonerna mig åderlåter

Suger ur kraften som fanns

under dagen

 

Tårarna faller

när ingen ser

Maktlösheten tjudrar fast

i ett andlöst tag

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-23 00:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
lyriskt sveper texten sina mörknader över den blodsugande historien... mellan raderna känner jag ljusnader... ja...
2007-08-23

    ej medlem längre
Även tårar hör livet till och när man dem låter fritt falla känns det befriande.
Strongt att låta oss se det som ingen får se...
Kramar om!
2007-08-23

  glittertindra
och när gråten är över känns livet lättare... spänningar har släppt.. väl skrivet, insiktsfullt...
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen