Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTEN DEMONER GÄCKAR MÅNGA

NATTEN DEMONER GÄCKAR MÅNGA

Nattens demoner flyger runt
som en karusell
De griper tag i en och hämtar
kraft ifrån mörkret

I öster skymtar det ett ljus
och dagen börjar sträcka på
sig och natten flyr bort
som skuggorna av ett tåg
som klättrar på både berg
och ängar

Ett resande teatersällskap med
uppsättningen - en resa genom
en värld av drömmare
Dröm, verklighet kan detta vara
en scen ur mitt liv

Natten gäckar många och drar
nu vidare medan dagen snart gör
sin ankomst
Då drar sig nattens demoner undan
för att återkomma när scenen
åter igen ska spelas

Mr Grapenskog





Fri vers av Mr G
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-08-23 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G