Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när två fel faktiskt blir rätt på fel sätt.


förbannade lurendrejeri
inte kan man gör något utan att verkligen
fullt ut utsättas för det

lurendrejare är det värsta jag vet
och jag kan inte ens
sätta äckliga ord på det

eller möjligtvis dom

för ja,
allihopa är vad ni är
precis

meningsbyggnadsfel och lurendrejerier
den perfekta medicinen för ett misslyckat liv,
en olycklig själ och alla andra dåliga saker
som man bara inte kan komma undan

för dom måste tyligen upplevas

för att man ska VÄXA
och för att man ska LÄRA

men vad gör det egentligen
när det ändå bara gör en arg och argare när allt väl händer

och vadå?
för att det sedan bara ska visa sig att det inte alls var värt det
egentligen

och jag vet att ni vet att det är så det är.




Fri vers av Kathleen
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 01:24



Bookmark and Share


    little tilli
du kan ju fortfarande!

jag gillar \"och jag inte ens sätta äckliga ord på det\"
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen