Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag

dagen efter

tomma gator

akompanjeras
mina fötters släntrande steg

& måsarnas skri

under mörk randad himmel
trycker regn

ödslighet heter söndag
en folktom plats

stumhet
skräp & rester

spår efter någon annan

inte hos mig




Fri vers av månica
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månica
månica

Mina favoriter
Var dag