Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndag II

ljud av liv
når
innanför mitt fönster

mopedknatter
avlägsnar sig

däck möter kullersten

försvinner

en plötslig tystnad och ro
kortvarig

men tillräcklig




Fri vers av månica
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-08-23 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månica
månica

Mina favoriter
Var dag