Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn

& regnet föll
mot tak och gatsten
glittrande översvämningar
där dagbrunnarna inte mäktade med
det rika överflöd av väta

& jag trädde ut
lyfte mina händer och bad
att regnet skulle skölja bort
den torra ocean av sand

som jag blivit

jag bad att bli renad och bortspolad
liksom den regngrå kolorit som färgade världen

låt vattnet slipa mina konturer tills jag inte återstår

regn! fyll mina tårkanaler
dränk mig

spegla mig
tills blanka takpannor
inte längre minns mig

forsa ner

forma om

en enklav utan förbindelse

en tår




Fri vers av månica
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-08-23 10:06



Bookmark and Share


  Vind
Åh vilka bilder. Metaforiska små pärlor... och som det känns, utsprungna från en speciell sommar som denna sista.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

månica
månica

Mina favoriter
Var dag