Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödrims visa eller min polare Kjell

Min polare Kjell
är ute var kväll
han jagar brudar på krogen

han har ej förstånd
han tror han är Bond
så i huvudet är han ej mogen

han satsar sin lön
på motsatta kön
så där är en skruv som är lös

han går i ruin
och är som ett svin
när han kladdar på varje en tös

så min polare Kjell
han får sig en smäll
men fattar ändå inte vinken

han tyckte han såg
i luften det låg
kärlek vid första blinken

han har ett missbruk
han är ju så sjuk
han borde få hjälp med en gång

men det enda jag kan
jag gör nu för han
jag skriver hans enkla sång




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tärningen är kastad
Läst 687 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-23 19:15



Bookmark and Share


  Mr Markus
Eftersom Ulf Lundel inte skrivit detta så är jag säker på att han är svart av avundsjuka!! Riktigt bra! Bokmärker!!!
2007-08-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Stackars Kjell ;)
Härlig text!
2007-08-25

  ospray
Härligt flyt och kul
2007-08-25

  Thommy
Han verkar inte ha det lätt din polare Kjell, humoristisk text, gillade den.
2007-08-24

  Lillasyster F
Hihi! Denna var helt rysande lysande bra!
Jag är svag för rim och takt - tycker om sådana dikter, och alltså även denna!
2007-08-24

  Bodil Sandberg
Nödrim eller ej...detär en verkligt fin visa du har gjort...bokmärker!!!
2007-08-24

  Tärningen är kastad
Tack Daniel_78, det blev mycket bättre.
2007-08-23

    Erika H
härlig liten visa detta... skönt flyt och nödiga rim

Kjelleman borde skaffa sig en annan hobby... reda upp garnnystan kanske *ler*
2007-08-23

  Daniel_78 VIP
jag har både sympati för kjell
och för dem som väljer att ragga på poeter ;)

texten flyter på bra,
det finns ett ställe där jag skulle vilja ändra

så där är en skruv som är lös
när han kladdar på (varje) en tös
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad