Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T.P

i din famn fann jag sanningen
där dog alla lögner
alla kvinnor som aldrig var jag

 

Jag älskar dig!!!




Övriga genrer av KeL
Läst 634 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-24 00:03



Bookmark and Share


  petter rost
En hemkomst det glöder om - och du har skrivit den, den är din!
2014-01-03

  livsdans
Vackert...om att hitta hem ...till sig själv! Detta sade dina ort till mig.
2007-09-04

  Vilsen Annette-hittar vägen
WOW, vilken härlig beskrivning.
Bara några ord som säger så otroligt mycket!
2007-08-26

  Lena Renman
Grattis till läsvärd idag!
Lena
2007-08-26

    Lillemor
Kort kärnfullt
känslofullt
2007-08-24

  devilsangel
Kort men säger det mesta...Bra skrivet! De andra kvinnorna...Starkt
2007-08-24

    Mr.painter
Braaaaa varkligeen
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

KeL
KeL