Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten kan man ju inte göra om, sa jag. Jaså, fick jag till svar. Hm. Ett bra svar....


Man kanske kan göra om verkligheten


Jag sa
... och jag kämpar mig upp till kanten men där står det ju
någon och trampar mig på fingrarna när jag precis är på
väg upp och då åker jag ju ner igen snabbt som attan...

Samtalaren sa
... du tänker så och så blir det så

Jag sa
... men det ÄR JU SÅ

Samtalaren sa
... och det BLIR SÅ

Jag sa
... faktum är faktum

Samtalaren sa
... har du försökt byta fokus

Jag sa
... aha du menar självuppfyllelse

Samtalaren log lite

Jag sa
... jag vet vad du menar och nästa gång inte kroppen
värker ska jag försöka se det som INTE är problematiskt

Samtalaren sa
... i tio år har det varit tufft för dig och du har däckat och nu....

Jag sa
... nu vill jag få känna mig som en människa igen

Samtalaren sa
... det låter väldigt sunt och friskt

Jag sa till mig själv att det var dags för en dunderfika och att
jag är lycklig som har min snälla hund med mig som sällskap
upptäckte sedan att jag satt och visslade hela vägen hem.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 14:39



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Fint detta med Dig och \"Samtalaren\"! Det hjälper kanske föga att, så här, skriva några rader, men jag hoppas att Du ska finna en riktig \"samtalare\"!
Ingvar
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP