Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter bittra tårars flöde kom en annan dag.... en hjälpande människa gav mig en puff - vad allt kan inte hända nu....


Lite livsmod


Visselbilturen
var angenäm
i alla fall för mig
hunden protesterade åtminstone inte

Och den där köttaffären som har ok varor
för att de slaktar ett djur i taget på platsen
och för att alla varor är lokalt framtagna
skulle jag ju snart passera
tänk om jag skulle be grannen......
herregud jag har ju ingen grill
den kastade jag när Håkan dött
för vem katten har tänkt att sitta
och grilla i sin ensamhet något mer patetiskt
kan inte finnas......
sa jag och slängde grillen i metallåtervinningen
hm
engångsgrill
nej de funkar ju inte till stora köttbitar
en gång fick jag göra klart dem i stekpannan
slutpåsäsongenrea
stod det i orange neon
passar ju precis
sista exemplaret
och då slipper jag få en byggsats
allt klappat och klart
och
jag som inte har ätit något
grillat på hela sommaren.....

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Ä N T L I G E N




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-08-23 14:51



Bookmark and Share


    eva m h
Härligt!!!!
2007-08-23

  jardan
Tyckte om din text, den var hoppfull - hoppas det smakade !
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP