Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inga vänner

Jag har inga vänner
ingen som vet hur jag mår
men har jag valt själv
eller är min själ så svår

För jag tror mig vara
rätt normal och ganska snäll
finns väl inget märkvärdigt
som bara syns när det blir kväll

Visst förändras man
till det bättre, till det värre
men jag minns alla misstag
och försöker göra färre

Men som allt annat tar dagar slut
och jag börjar bli rädd
för att dö utan vänner
utan att någonsin bli sedd




Fri vers av Nicklasb
Läst 510 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-23 17:30



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Känner igen lite av dessa tankar...man undrar ibland vem som skulle ta sig tid att komma på ens begravning...

Väldigt bra skrivet med en viss självdistans och med en längtan som väcker vemod.
2007-12-08

    Tro
En igenkännande text ...
\"Har jag valt själv
eller är min själ så svår\" Så kan jag oxå undra ibland.
Här blir du sedd =)
Du skriver så det berör på djupet. Har läst en del du skrivit o gillar det skarpt.

Kram / Tro
2007-12-07

  NågonAnnans
otroligt fin dikt. känner igen mig i den.
2007-11-13

  Bodil Sandberg VIP
En naken och stark text som går rakt in i hjärtat!!
2007-09-07

  tjort
Jag är din vän, kötthövve! :)
Jag diggar dina dikter och det jag vet om din personlighet också.

Tycker om dikten, fast den är sorglig...
Jag vill gärna veta hur du mår.


katti
2007-09-01

  lodjuret/seglare VIP
det konstiga är att det är så en känner
att det inte spelar så stor roll en har vänner
jo visst spelar de roll, ens möjliga vänner
men trots dem, rädslan för döden en känner
2007-08-31

  Lejonhjärtas poesi
Gripande och vacker poesi om ensamheten, berör starkt.
2007-08-29

    Morbide
Jättesorgligt, jag gillar slutet mest.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb