Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland finner man det man inte söker


Spårsnö


Jag går i dina spår
antingen går jag mitt på vägen
eller så har du tagit en genväg
Jag går med snabba steg i vanliga fall,
men det är inte vanliga fall

Varje steg är en risk
om du tar den spegeln
kan du rädda ditt liv
Det är den riktiga verkligheten
som speglas i blankis

Ett fotspår i lera påminner
om en förfluten sommar

Efter en evighets tystnad
upptäcker jag dej
Den mörkaste skogen
med vitprickigt mörker
Skuggor gör mönster
över oskyldigt vit snö

Du vet om att jag bryr mej
Det är spårsnö ute




Fri vers av grapefrukt
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-08-23 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grapefrukt
grapefrukt