Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genombrytning av insikt i ett vacker möte.


Brytning av illusion i spegel

 

Befruktning med röda läpparsglans

lågan speds

öppning i dimension

möte

utan gräns

genombrytning av barriär

förlöstes

i famn

läkning

i tårar




Övriga genrer av sabina stark
Läst 531 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-23 18:15



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
I gränslösheten kan man läka. Mycket fin känsla i dina ord här.
2007-09-10

  Ronny Berk
läsvärd text med komplicerat budskap...\"spegeln\" återkastar bilden av den förlösande famnen... ja...
2007-08-23

  prinscess VIP
att ha blivit bemött med nonchalans
är min tolkning!!!
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark