Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är skälet

Jag träffade dig
Inget blir så bra som då

Du visade mig vägen
Och drömde om oss två

Du gav mig chansen
Och jag lät den gå

Det var just då
Jag började leva.




Fri vers av A-hlberg
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 22:50



Bookmark and Share


    sleepwalking
en klar favorit!
välskriven och bra!
*bokmärksss
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg