Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalt?

Så många fördommar, så olika sätt att leva. Varför envisas alla med att vara annorlunda när de igentligen numer är normala? Att ständigt säga \"Normal?! Pfft, jag är annorlunda! Varför vara normal när man kan vara annorlunda?\" Det är väl snarare tvärtom. De som söker att bli annorlunda har blivet normala sedan det är den nya trenden, att inte vara lik någon annan. Att vara sin egen speciella lilla figur. Att saker förändras såpass, att de som anses konstiga för deras tjat om vara normala, istället för sticka ut i mängden. Är de som kommer dömmas till att vara annorlunda. Nästan irreterande hur samhället har förändras. Att finna en som inte börjat en livsstil som punkare eller gothare eller hiphopare, är numer ovanligt. Vad tog den gamla synen på vad som var normalt vägen? Antar det tillhör utvecklingen att allt som var förut ska sakta försvinna, vissna bort för inte kunna blomma upp igen. En äng, blommorna vissnar och knopparna har redan börjat blomma, en helt ny sort som kommer ta världen med storm.




Övriga genrer av Dark soul
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark soul
Dark soul