Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VACKRASTE

DET VACKRASTE

Det vackraste som finns och
det starkaste är
när människor
visar sina svagheter
för varandra


Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-24 10:37



Bookmark and Share


  aftermath
ja det kan inte emotsägas
fint!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G