Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroende

 

 

När allt annat

ser ut att förfalla

 

Vet att jag kan lita på dig

 

Osäkerheten som råder  i en värld

där flugorna dör

I naturen som människan förstör

 

Mörkret tycks omge

det mesta som ögat kan se

 

Utom ljuskäglan som följer dina steg

 

Med självlysande pilar

leder du min väg

på upptäcktsfärden genom

den stora vida världen

 

Jag följer och lär

går så fort fötterna bär

Utan tvekan

och utan rädsla

 

För jag vet

att jag kan lita på dig




Fri vers av nettizen
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-24 14:10



Bookmark and Share


  Thommy
Låter bra, som en ledstjärna för han dig rätt, du hade fint flyt i texten och rimmen funkar hela tiden.
2007-08-24

    Lindizz
mycket fin text...applåder..
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen