Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från orkan till sorg



vind

storm

orkan


det blåser i mitt hjärta
det blåser inom mig
och du, du bara flyger
liksom svävar
och jag är så långt under dig


glädje

lycka

kärlek


jag älskar dig så
jag älskar att vara med dig
och du, du finns knappt
liksom suddas
och jag dras till dig


sår

smärta

sorg


kärleken når mig inte
kärleken suddas ut
och du, du ser mig inte
liksom nekar
och jag vill ha dig


orkan

som blir till

kärlek

kärlek som blir till

sorg




Fri vers av Elie
Läst 534 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-24 15:01



Bookmark and Share


  Freeman
<3 du öppnar ditt hjärta och allas våra hjärtan kan inte annat än öppnas med ditt <3
2007-09-05

  Henning
Underbart!
2007-08-27

  Sanchez VIP
solgligt men det är egenligen så det är
om det inte blir en orkan kan det inte blir sorg, men efter det, efter orkanerna och sorgen blir det fint väder och glädje! så går det till...
fint och känsloladdat skrivet
2007-08-26

  prinscess VIP
så äkta och varmt skrivet ur vemod
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Elie