Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du undrar varför jag älskar dig, varför du betyder så mycket. Bättre än så här kan jag inte förklara.


För att du är du.


Du bekräftar inte mig
så fort jag desperat söker det,

och du ringer aldrig mig
bara för att se så att jag har det bra,

Det handlar inte om att du skulle ljuga
för att få mig att må bra,

du är snarare brutalt ärlig
för det är bara så du är,

Du går inte över stock och sten
för att få se mig en liten stund,

och aldrig säger du att du saknar mig
eller att du uppskattar min vänskap,

Ändå är det allt det
som gör dig så bra,

Du daltar inte med mina känslor
det gör mig starkare,

Du lyssnar på mig men ger sällan råd
det gör mig självständig,

Du får mig att skratta i tid och otid
med din vassa ironi och din ärlighet,

men framförallt så är det något med dig
som gör att det känns som att jag får luft,

och kan andas
i ett hav av smärta.




Fri vers av Zabina
Läst 675 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-24 18:30



Bookmark and Share


  Bissen
oj vad delad jag blir... Texten är oväntad, det gillar jag!
2007-09-25

  Johan Nilsson
avslutnings frasen är rätt brutal,
men bra.
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina