Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handen

Jag tittar på dina fingrar och naglar
Naglarna är slitna och lacket flagnar
Jag fäster blicken på händerna
Rynkorna följer de vanliga ränderna

Men från början var den liten och trind
Den smekte ofta min kind
Efter åren som gick fick den arbeta mycket
Jobb och hushåll, till slut klarade den inte trycket

Nu plötsligt ligger den stilla
Åh vad jag saknar dig min lilla
Handen är kall och sliten
Ovanför den, står ditt namn inristat i graniten




Fri vers av Fanny Jonsson
Läst 639 gånger
Publicerad 2005-04-10 13:59



Bookmark and Share


  SMÅLAND
Mycket mycket fint. Känns att läsa!
2005-05-18

    sphinx
stillsamt, vackert och bra komponerat! snyggt helt enkelt. en kortare sista rad i mellanversen kanske..?
2005-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fanny Jonsson