Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NN

När jag slipper se allt genom filter
LEVER JAG
Snart femtio år LASTGAMMAL
en nanosekund har jag funnits?




Fri vers av Joakim Södersten
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-24 19:15



Bookmark and Share


  Lena Renman
Skriver under på:
\"När jag slipper se allt genom filter
LEVER JAG
Snart femtio år LASTGAMMAL
en nanosekund har jag funnits? \"

Lena
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten