Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag med mycket rymd i luften bara barabaraord... önskar jag hade ett foto av själva scenen


Soft loft

Hängmattorna gungar lätt
en eftermiddags-siesta
i skuggan av hettan
folk ligger utsrödda
Toots & the Maytals lirar soundtracket
roots reggae, alla limar
någon läser pocket
alla lika samma olika
brassar, aussies, gringos, slovenskor, jag
vattenflaskdrickande
bikinis, boardies och saronger vajar på torklinor
surfbrädor ligger här och var
alla fönster och dörrar står vidöppna
säger välkommen!
takfläktarna snurrar
svettpärlorna rullar
todo es tranquilo
doft av banana pancakes
ringlar i luften

Slöa samtal om:
Nica, Panama, vågor, swell-rapporter, breaks,
bussar, on the road-anekdoter
redan klassiker fast de hände i förrgår,
myggmedel, vad jagade sardinstimmen i morse?
äh, det är lugnt…tonfisk?
vem har sett den fetaste krokodilen
när man paddlat över flodmynningen?
vilket hak har schysstast casado con pollo
nån snarkar, fler garvar
några är gamla vänner
andra nya
men alla är samma, alla vet
vad som gäller
ingen stress
total avslappning, totalchillat häng
tills tidvattnet kommer upp igen
jungelgrönskan prunkar runt om
havet dånar i bakgrunden
bruna kroppar i koma

Vi skulle kunna vara vart som helst i världen
men vi är här
nu
cooool it
just breeeze…
pura vida
que bueno!




Övriga genrer av Död Mans Hand
Läst 437 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-24 22:36



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ah åker med en gång, JA! behöver sol, hängmattor,vågor och chilla, aaaaaaaaah så nice nice nice.
2007-10-08

  Neal
Låter härligt älskar back packing !
2007-08-26

  Carlita
härligt! backpack-häng, jag gillar!

skön nostalgitripp.. ni skulle kunna vara var som helst i världen, yep, tippar på att ni hänger i sydamerika här.. o det låter excellento.. genomhärlig skrivelse där du återger din upplevelse i barabaraord men som känns relevant för vem som helst som har drällt runt med en jätteryggsäck. snyggt!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand