Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget är slut

 

dansande i seger

hyllade armar

möte i stolthet

leende

i tårar

vi

vann




Övriga genrer av sabina stark
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-24 22:43



Bookmark and Share


  nettizen
Ja, det är en härlig känsla.... segerns sötma. :)
2007-08-25

  Ronny Berk
en beskrivning av mänskliga känslor ... vilja och stolthet... ja...
2007-08-25

  Anna Nickolausson
så härlig känsla
2007-08-24

    sunnanvind
Härligt! Man känner segeryran!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark