Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en tur på havet


Klippor av granit


Bränningarna slår

klipporna

av granit

låter sig inte

rubbas

Vindarna piskar

klipporna

låter sig

inte rubbas

Solen bränner

klipporna

värmer

Regnen plaskar

klipporna

blir hala

i snöyra

Vädrets makter

rubbar inte

klippor

av granit




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-24 22:58



Bookmark and Share


  rebecca d
nej, det gör dem inte! :-)) på gott och ont?
2007-09-19

  hero40
Havet är inbjudande men
kan vara farligt och kargt.
Man kan trots detta hämta
kraft och genomgå en
andlig vederkvickelse!
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP