Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästankök


i nästanköket
staplas disken
i väntan på han som aldrig kom
och hon som aldrig hann









Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 686 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-16 11:27



Bookmark and Share


    carimba
kanske ett morsarv ????
2007-09-26

  Daniel_78 VIP
mmm jaa
2007-09-24

  Ola Rydberg
Snyggt härlig känsla
2007-09-17

  Sometimes_Always
ord som tilltalar mig och väcker känslor i all sin enkelhet
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad