Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna inte mun

 

handflata möte oskuldsfull kind

ögon av skräck

väntan på straff

njutning av roll

auktoritär

skam i kropp

blick i

golv 

 

 




Övriga genrer av sabina stark
Läst 500 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-25 10:15



Bookmark and Share


  Albert
hemskt
2007-09-11

  Bjarne Nordbö
Aj då. Applåd för omedelbar närvaro.
2007-08-26

  ospray
Starkt och berörande
snyggt skrivet

applåd !!!
2007-08-25

  Ronny Berk
så fin lyrik om fruktansvärda händelser... så berör den texten mej
merandels som brottsförebyggare och folkhälsoarbetare...jag känner smärtans förnedring... ja...
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark