Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfektion



Troligt är att jag var livrädd
för stjärnsprakande lakan
och vuxengrejer.





Jag ville hellre ligga och stryka på ditt hår
och trassla in mina fingrar,
och röra dina perfekt välformade alvöron

och suga in doften av ditt schampoo
din parfym
och ditt soldoftande skinn
i en evighet.









och vi letade varandras själar
i rum med nerdragna rullgardiner
och larswinnerbäckspelande stereor.






och jag tänkte inte,
så som jag alltid brukade tänka


jag tänkte inte

\"jag måste börja leva
leva i nuet,
njuta av livet\"


för jag levde
jag levde verkligen

då när vi låg där i evigheter som ändå var för korta.




Fri vers av saraa
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-25 13:44



Bookmark and Share


  Tina-sol
Fin, gillar särskilt stycket med Larswinnerbäckspelande stereor. Vet precis hur det känns att leta själar där. tack!
2007-08-25

    sleepwalking
så oerhört vackert!
en ny favorit har jag fått..
- bokmärker
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

saraa
saraa