Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig!


Möt mig i morgon
Under stjärnorna du vet
Där drömmar slår in




Bunden vers (Haiku) av Mathias
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-04-10 18:04



Bookmark and Share


  Almaz
Vackert..
2005-05-09

    indira
...kort men bra!!'
gillar ditt sett att skriva...
2005-04-13

  Fale Bure VIP
Vackert diktat...
2005-04-11

    carimba
Ibland innebär ett möte att en dröm slår in, då blir varje plats magisk... Favvis
2005-04-10

  madinsane
ja, jag kommer att vara där åtminstone.. ;)
2005-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mathias