Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i passion

 

varje kroppsdel skriker efter  mer

hungrande kropp

får inte nog

orgasm efter orgasm

suger tag i mitt inre

jag har blivit mött

lugn i kropp

somnar i

 famn




Övriga genrer av sabina stark
Läst 755 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-25 16:45



Bookmark and Share


    Andreas Berg
erotisk... underbar beskrivelse ;)
2007-11-18

  Albert
Grattis!
2007-09-11

  Bjarne Nordbö
Möte som heter duga, välförtjänt antar jag.
2007-08-26

  Ronny Berk
så underbart erotiskt skriker kroppen i den texten...svallar i vågor av...
2007-08-26

  Lilla My* VIP
Skönt möte i textformat*
2007-08-25

  prinscess VIP
passionerat under åtrå
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark