Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cogito ergo sum - jag tänker alltså finns jag


Och allt kommer försvinna en dag älskling.

Och jag har saknat någon
som kan fylla upp tomrummet
mellan hjärtslagen då vi andas

Egentligen är nog allt förbi imorgon
och allt som finns kvar är dessa minuter
då himlakroppar dör sakta i dina ögon

För nuet flög förbi och ersattes av
flagnande minnen som bildar verkligheten
vilket egentligen inte existerar

du
kallade mig vacker




Fri vers av Oprofessionell
Läst 988 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2007-09-03 17:11



Bookmark and Share


  blåbärsdrömmar
du är extremt duktig. och jag fullständigt älskar den här. <3
2008-04-03

  objekt3
du drar ut en lidande men sinnligt förförisk känsla av skönhet ur mig med dina ord. Jag faller
2007-11-23

    babiii
Helt underbar! Jag vill också kunna skriva så :)
2007-11-21

  Rozhan
Riktigt magisk text! Du reflekterar så många knslor, en känslornas tornado avskisserad! dunder minsann!
2007-09-19

  Fagra
jag känner igen det där precis. hur strålande bra som helst!
2007-09-11

  Sanchez VIP
skitfin dikt!
slutet är underbar, höjer dikten i sin helhet
2007-09-11

  Malinosa
Vilken fin text som får mig att tänka på en gammal kärlek som aldrig rostar, trots att man kanske vill.
2007-09-05

  Joakim P Udd
aldrig så fina du
2007-09-04

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mmmm
Vacker!!!
2007-09-04

  Gawain VIP
Djupt vackert författat från hjärtat. Sådan poesi som verkligen klär sig i ordets verkliga mening. Poesi...
2007-09-04

  Maria Zena Viklund
Skrivande i stunden av dina ord bunden fastnade där, så vackert!
2007-09-04

  Lina Hellstrand
du har förmågan att fånga mig i varje litet ord.
du gör det än en gång.
och du använder älskling. :)
känslan är perfekt.

tack!

det sista ger mig rysningar ända in i själen.
det passar precis just nu.
2007-09-03

  om en Siri
Vackert Vackert Vackert. SANT. Bokmärker. Förtjust.
2007-09-03

    hymerito
Vad glad jag blev av att logga in här efter en inte lika glad dag och läsa det här. Inte för att det är glatt, inte för att jag skrattar utan för att det finns såna som dig. Som kan sätta ord på känslor så himla bra så att man förstår precis alltid. Jag kanske inte förstår vad du känner men jag förstår i alla fall vad jag känner.
2007-09-03

  Ulf Lagerholm
En vacker dag kommer du säkert att kalla dig pro istället.
Ditt språk flyter och har det där karaktäristiska drivet.
Tack
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell