Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilket är bäst? Att människor inte döljer sitt rätta jag, så att man snabbt vet vilka de är, eller att man måste undra...hur man än vänder sig så.....


Det rätta jaget

Mellan raderna
fanns i luften
en mängd historia
vars ord inte fick
några vingar
och
luften
fylldes av
frågetecken
som aldrig
fick några svar......
min nyfikenhet
sinade
av att tystnaden
kändes som
dimslöjor
men
när jag
översköljdes
av
information
knappt
fick en
syl i
vädret
tystnade
min nyfikenhet
av
uttråkning





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-08-25 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP