Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stor ungdomskärlek, för länge länge sedan - rörde upp minnen i ett samtal helt nyss. Så många år sedan.......


Spårlöst förbi


Kunde det
verkligen
vara
jag i honom

Nej det
kunde det inte
längre

Av mig fanns
inte ett
enda spår
i honom

All kärlekssorg
helt
förgäves




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 23:28



Bookmark and Share


  * Ammi *
sanningen i vitögat?
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP