Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT FINNA KÄRLEKEN BLAND TUSENTALS



Den som tror sig
finna kärleken
Och glädjen
bland tusentals
Finner den till
slut hos en


Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G