Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, du, du

din fot
slinter i trötthet
och du faller

faller och faller

du försöker inte
resa dig upp
och ditt ansikte
börjar få samma struktur
som marken

jag vill ropa till dig,
vill säga något,
men vet inte vad

vad säger man till nån
som tröttnat på livet?




Fri vers av lisa_dec
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 16:11



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så väl du fångar vanmaktskänslan!
Snyggt*
2007-10-07

  Agnes
Vanmaktskänslan fångar du mycket väl. Starkt.
2007-10-04

    crapcat
Bra skrivet! Speciellt slutet är mycket starkt.
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

lisa_dec